lørdag den 11. februar 2017

Det er snart forår! (Vores seneste TinyLetter)

Det er snart forår og vi har en masse ting planlagt!


Den 25. februar, kl. 13-16 - arbejder vi med vores art journals igen. Julie Broberg tager en masse spændende materialer (papir, washi tape, stempler, klistermærker) med - du skal bare tage en blank bog eller en gammel bog, måske nogle pensler og maling/pasteller/akvareller/tusch, som du kan godt lide at arbejde med.

NOTE: Vi begynder allerede fra kl. 11, så alle som er interesserede fra MultiCafé kan være med. Du må gerne dukke op lidt tidligere og være med til at gøre det hyggeligt for vores lokale flytninge, asylansøgere og indvandrere.

Den 20. marts, kl. 19 - Generalforsamling i Værkstedet - På valg er Ulla Madsen, Tina Johansen og Karin Voetmann. Tina og Karin modtager ikke genvalg. Suppleanter - Karen Kehli og Jonna Risum. Karen modtager ikke genvalg. Så vi håber at der er nogle ildsjæle, som gerne vil stille op! Kom med jeres forslag til forårsudstillingen 2018! Du kan finde vedtægter her.

Den 30. marts, kl. 19 - Strikkecafe - Ulla Madsen - Temaet er "Brug dine rester" - få inspiration til at få brugt, det du har liggende.


Den 2. april, kl. 10-16 - Kursus med Ljudmila Vodopic i Værkstedet. Pris v. 8 personer - 500kr. Pris v. 10 personer - 400kr. Hvis du er medlem af CreaGive, du få 100kr. i rabat. Vi mødes kl. 9:30 til kaffe. Du må påregne et mindre beløb til kaffe og rundstykker. Du skal selv medbringe maling, lærreder, blyanter og pensler.

Oplæg, citat fra Ljudmila: "Jeg har tænkt, at vi kan starte med grafik og tegning. Det er en opvarmning før vi begynder med maleriet. Temaet vil være kroppen Jeg kommer med forskellige fotos som inspiration , jeg håber at, det bliver en spændende og energifyldt dag."

Tilmelding til Jonna Risum på messenger eller mail - Jonnarisum@gmail.com.

Den dato blev fyldt op MEGET hurtigt via Facebook, men send en email to Jonna, hvis du er interesseret, og hvis mindst 8 melder sig, finder vi en anden dato meget snart!


Den 29. april, kl. 10-14 - Zen Doodles med Christina Mosegaard i Værkstedet.

Den 19. maj, kl. 17-18 - Forårsudstillings værker skal afleveres i Galleriet i Huset.

Den 20. maj, kl. 13-17 - Forårsudstilling i Galleriet i Huset - Tema: Paradox - Det er vores 10 års jubilæum! Soul Splash spiller igen i år! Udstillingen er også åben de efterfølgende 2 lørdage. Værker skal afhentes senest den 3. juni kl. 17.00

Den 20-21. maj, kl. 11-16 - Vi er med i Åbne Døre Vejle igen i år.

Der kommer udstillinger i Galleriet i 2017

Nu har vi fået 2017 udstillingsplan i Galleriet på plads:


  • Bodil Jørgensen - Marts - April
  • Forårsudstillingen - Maj - Juni
  • Christina Møgelvang Carlsen Mosegaard Juli - August
  • Julie Broberg - September - Oktober
  • Jonna Risum - November - December


Der er også allerede et par stykker henne i 2018:


  • Merete Nordheim - Januar - Februar
  • Kirsten Boldt - Marts - April
  • Forårsudstillingen - Maj - Juni


De forskellige kunstnere sørger selv for ferniseringer, men vi håber at alle vil være med! Der kommer info om dette på et senere tidspunkt.

Og hvis der er nogen, som allerede nu er interesseret i at udstille i 2018, send venligst en email til creagive@gmail.com.

Weekend på Kiers Gaard i Højer

Vi har lejet den skønne Kiers Gaard i Højer i weekenden den 25-27 august, hvor vi kan være kreative sammen. På Kiers Gaard er der god plads både inde og ude. Vi har samtidig lejet et atelier, hvor der er staffelier og gode arbejdsborde og højt til loftet. Detaljerne for hvad vi skal lave, følger senere men kom gerne med input til hvad I kunne tænke jer. Tilmeldingen kan ske til vores mail, senest den 1 august. Herefter er tilmeldingen bindende. Deltager pris for medlemmer kr. 700 og for ikke medlemmer kr. 950. (uden forplejning - det sørger vi for selv - detaljerne vil følge, når vi nærmer os). Hvis du vil gerne være med, sende en email til creagive@gmail.com.

Kontingent

Husk at betale kontingent - 250kr - inden 1/3 - reg. 0867 konto 6582055945 Den Jyske Sparkasse.

Og til sidst, et hjerteligt velkommen til Samir og Emad. Lad os tage godt imod dem!

Med kærlig, kreative tanker og ønsker for et skønt forår,
/julie
forkvinde for CreaGive

Du kan finde os på Facebook og Pinterest og på vores hjemmeside. Kontakt os på creagive@gmail.com

Ingen kommentarer: