Om CreaGive


CreaGive er en forening af kreative mennesker fra Give og omegn, som mødes for at arbejde sammen og inspirere og hjælpe hinanden. Vi har værksted i Huset i Give, Rådhusbakken 9, 7323 Give.

Foreningen arrangerer relevante kurser for alle interesserede, - ikke kun foreningens medlemmer - og vi deltager også i mange af byens aktiviteter.

En årlig udflugt er fast på programmet, og årets forårsudstilling, hvor alle medlemmer kan udstille deres værker, er blandt årets højdepunkter. Til forårsudstillingen udarbejdes værker ud fra et bestemt tema, som alle medlemmer er med til at udvælge.

Det helt centrale i foreningens virke er det uformelle samvær omkring kreativiteten, - enten som udøvende, som tilskuer eller bare fordi man kan lide hyggen og stemningen i værkstedet. Vi udveksler ideer, tips og teknikker og opmuntrer og støtter hinanden.

CreaGive er ikke begrænset til bestemte kunstarter. Alle er velkomne, og vi vil i fællesskab bestræbe os på, at alle får de bedste muligheder for at udøve den form for kreativitet, de brænder for.


Hvis du vil gerne være medlem, bare udfyld vores formular her på bloggen og betale kontingentet (300kr) til Den Jyske Sparekasse regnr.:0867 konto: 6582055945 - og husk at oplyse dit navn. Man kan også benytte Mobilepay - 20958.

hjemmeside: creagive.blogspot.dk
email: creagive@gmail.com

Ingen kommentarer: