tirsdag den 24. maj 2022

Kom og vær med til Kunst- og Skulpturdag

Fredag 3. juni afholdes Kunst- og Skulpturdag i Give, og vi i CreaGive har takket ja til at deltage. Både for at støtte op om den efterhånden flittigt besøgte dag, og for at 'vise ansigt' - og ikke mindst for at få en herlig dag med kunstneriske udfordringer og kontakt til en masse mennesker.

På billedet nedenfor kan du se, hvor vi skal være i år. Vi kan bruge både fortovet og selve græsbakken med Frederik VII-busten.

Vi vil stå der med små arbejdsstationer (et lille bord og en stol, og eventuelt staffeli til maleri), hvor vi hver især arbejder med forskellige teknikker for at vise et uddrag af noget af det, som vi arbejder med i CreaGive.

Vi har også snakket om at give den kongelige buste på plænen et helt andet 'look' på selve dagen. Frederik VII skal da have en festlig hårpragt og en kjole på.

På plænen - blandt andet langs muren og rundt omkring, kan alle der har lyst, udstille nogle af jeres værker. Sæt gerne prisskilte på med telefonnummer og navn. Og skulle der være interesserede købere, og I ikke selv kan være der, kan de kontakte jer og aftale nærmere.

Alle er selv ansvarlige for at stille sine værker op og tage dem hjem igen. Og ligeledes er man ansvarlig for sin 'kunststation'.

Udover de arbejdende stationer, vil Anette Buch muligvis også være tovholder på en 'kartoffel-event' - Give er jo en kartoffelby. Her vil vi inddrage forbipasserende i at lave skulpturer med kartofter og nylonstrømper.


Så.... vil du være med?

Ihhh - det håber vi, du vil

Fakta:

Eventen foregår kl. 16-19, og vi mødes inden da på værkstedet kl. 15 for at samle sager sammen og få dem stillet op på 'vores plads'.

Vi har brug for en eller to personer per 'kunststation'. Hvis man er to om én station, kan man jo dele tiden op mellem sig - så man for eksempel sidder halvanden time hver.

Vi foreslår følgende stationer:

  • Linoleumssnit 
  • Skulpturer
  • Akvarel 
  • Akrylmaleri 
  • Keramik 
  • Decoupage 
  • Collage 
  • Maling på sten 
  • Eller andet aktuelt, man p.t. arbejder med - kom endelig med dit input

TILMELDING

Vil du være med til denne herlige og helt sikkert hyggelige dag, så hører vi meget gerne fra dig.

Send en mail til: creagive@gmail.com, og skriv, hvilken kunstform du gerne vil stå/sidde og udføre på en kunststation (se listen ovenfor eller kom selv med en idé) - senest fredag 27. maj. Herefter vil du høre fra os så hurtigt som overhovedet muligt.

Skriv også gerne, hvis du vil være med til at stå ved den sjove 'kartoffel-skulptur-event' sammen med Anette Buch, hvis den bliver til noget :-).

Til alle der deltager aktivt på dagen vil der være aftensmad i form af et pengebeløb fra CreaGive til køb af noget lækkert nede i byen. Og vi vil sørge for, at der er noget at drikke også.

Tjen penge!

Og husk... Det her er også et åbent vindue for dig, hvis du gerne vil sælge dine værker. Denne dag plejer der at være et ret stort publikum på, så muligheden er der.



Ingen kommentarer: