fredag den 22. april 2022

Vigtig info om forårsudstilling - med mere 😊


Vi håber, at du nyder det helt fantastiske forårsvejr i denne tid :-). 
 
Denne gang handler nyhedsbrevet om vores nyligt afholdte generalforsamling, den kommende forårsudstilling - og lige lidt fra den blandede hylde. Rigtig god læselyst.

GENERALFORSAMLING 

I marts havde vi generalforsamling, hvilket derfor betyder, at der i bestyrelsen er sket lidt forandringer. 

Pia Voetmann ønskede at gå ud af bestyrelsen. Anette Buch kom ind i stedet og der blev valgt en ny suppleant, det blev Tanja Kejlstrup. 

Nu har vi konstitueret os, og bestyrelsen ser nu sådan ud: 

Forkvinde - Christina M. Mosegaard 
Næstforkvinde - Julie Broberg 
Kasserer - Conny Mortensen 
Sekretær - Annette Post 
Medlem Anette Buch 
Suppleant - Bodil Albrechtsen 
Suppleant Tanja Kejlstrup

GALLERIVÆG 

Bodil Jørgensen, Jonna Risum og Kirsten Boldt har ansvaret nu.


FORÅRSUDSTILLINGEN 

Lørdag 21. maj kl. 13 - 17 

Da vi håber meget på, at der kommer mange anderledes og spændende værker denne gang til vores forårsudstilling, kan det tage lang tid at få udstillingen på plads, da noget måske skal hænges i loftet. 

Derfor er afleveringsfristen denne gang allerede om torsdagen, hvor vi ellers plejer blot at hænge op om fredagen og være klar aftenen før vores fernisering. 

Aflevering er derfor torsdag den 19. maj senest kl. 17.

Vi opfordrer alle til at komme og få en hyggelig dag, og alle der kan, må meget gerne give en hånd med, når værkerne skal opsættes. Og det, vi ikke når torsdag, når vi sikkert fredag. Husk også på jeres værker at sætte tydeligt navn, titel og eventuel pris. Og sørg for, at de nødvendige foranstaltninger er der, for at det eventuelt kan hænges op, stilles, eller hvad det skal. Og der er naturligvis pizza eller andet fast food til de, som bliver og giver en hånd med. 

PLAKATER OG POSTKORT 


Mød op tirsdag 3. maj kl. 17 og hent materialer 

I år vil vi gerne give den en ekstra skalle for at få udbredt kendskabet til vores forårsudstilling. Så derfor har vi besluttet at være i værkstedet tirsdag 3. maj for at uddele plakater og postkort til alle jer, der forhåbentligt har lyst til at hjælpe med at få dem hængt op og lagt frem alle vegne - i alle mulige byer omkring os. 
 
Det er så godt at dele opgaven, så mange kun bruger lidt tid, i stedet for, at få bruger lang tid. 
 
Lørdag 21. maj - medbring (som altid) En lækker hjemmebagt kage og mægtigt godt humør. Man bliver hårdt straffet, hvis ikke kagen er med - 75 kroner i kassen :-)

Husk at tage alle vennerne og familien med. Det skal nok blive en skøn dag med godt til krop og sjæl på alle mulige måder - og god musik. Velkomsttalen bliver omkring kl. 13.30 og musikken går på klokken 14. Vi håber også, at mange har lyst til at blive til det slutter klokken 17. For det er skønt lige at få "vendt" dagen, når gæsterne er gået. Det er jo vores årlige festdag. 

LIDT OM KOMMENDE BEGIVENHEDER 
CreaGiving: 30.april kl. 14.00 Linoleumssnit. 
12. maj kl. 17.00 Batik  
Skulpturby Give (ja det hedder de nu) Igen i år har CreaGive sagt ja tak til at deltage ved Skulpturby Gives fernisering og kunstdag fredag 3. juni. 

Der var stor interesse fra medlemmerne, der var til generalforsamlingen i hvert fald :-). Temaet er i år: Når det lokale bliver til kunst. Vi anmoder om en bedre plads i år, da vi stod helt gemt og glemt i haven sidste år. Vi ses snart og vi glæder os - i disse skrækkelige tider må vi prøve at lege, sprælle og få kulør på tilværelsen ind imellem.

Med en gang COLOR POP


Ingen kommentarer: