lørdag den 27. november 2021

JULE-TAM-TAM er lige om hjørnet



Husk at sætte kryds i kalenderen torsdag 9. december klokken 18.30. Det er nemlig dagen, hvor vi holder Jule-tam-tam i CreaGive - i værkstedet.

Vi i bestyrelsen sørger for, at der bliver skruet op for hyggen, og vi vil stå klar med æbleskiver, gløgg og andre dejlige julesnacks.

Alternativ dørpynt

Og denne gang er vores lille jule-komsammen krydret med lidt ekstra sjov, for de som har lyst. Tag derfor meget gerne alt muligt med hjemmefra, som du kunne forestille dig at være en del af en alternativ jule-dørpynt, som vi hver især kan lave imens vi julehygger.

De kunne for eksempel være gamle tøjklemmer, mærkelige plastik-dimser, noget af dit pap-affald, noget du har samlet i naturen... en sjov gren måske... Ja, alt hvad du lige kan komme i tanker om, eller "falder" over. Og har du noget at klippe, lime og samle din kreation med - så tag meget gerne det med også. Det er selvfølgelig helt frivilligt om du har lyst til at lave det alternative jule-dørpynt... så hvis det ikke lige taler til dig - er det også helt okay. Det vigtigste er at du kommer og at vi kan sige glædelig jul til hinanden.

Tema til forårsudstilling

Og husk at sende dit forslag til, hvad temaet til vores forårsudstilling 2022 skal være. Forslag skal sendes til creagive@gmail.com senest 31. december.
 
Vi glæder os rigtigt meget til vi forhåbentligt ses til jule-tam-tam

Ingen kommentarer: