mandag den 20. maj 2019

Kunstweekend på Kiers Gaard i Højer 6.- 8. september 2019




Vi har igen i år arrangeret en weekend i Højer på den hyggelige gamle Kiers Gaard, hvor vi skal være kreative sammen. Vi vil bruge naturen i og omkring Højer til inspiration eller bruge medbragt materiale til inspiration. I værkstedet ”Østershuset” er der plads til store armbevægelser både med maleri og andre kreative indfald. Vi har i CreaGive indkøbt materiale til linoleumstryk som vi tager med – måske vi finder på noget sammen. Der er ligeledes mulighed for at leje keramik-værkstedet, hvis der er tilslutning til det – det koster kr. 300,- ekstra pr. døgn at leje (uden brænding, da det ikke kan nås). Måske der er en som vil være tovholder for et keramik-hold?
Praktisk info:
Pris for medlemmer af CreaGive er kr. 570,- og for ikke medlemmer kr. 770,-. Vi laver fællesspisning á la tapas, hvor man hver især medbringer, hvad man har lyst til og lørdag køber vi mad til aften – beregn ca. 50,- hertil. Medbring drikkevarer til eget brug. Medbring ligeledes sengetøj og håndklæder. Vi har tilkøbt slut-rengøring og servicepakke. CreaGive sørger for kaffe/the, kaffefilter og andre småting.
Tilmelding:
Tilmelding skal ske til vores mail: creagive@gmail.com senest 30/5. Betaling til MobilPay 20958 eller vores konto reg. 0867 konto 6582055945/ Tilmelding er bindende

Ingen kommentarer: