onsdag den 6. september 2017

CreaGive Nyt :: Salon aften + fotoudstilling fernisering!


Kunstsalon: Dialog og leg med The Winds Home


Nisrine Boukhardis kunstinstallation ’The Winds Home’ fra 2016 består af 168 lange ordpinde - træpinde med tekster, der reflekterer over, hvad ”et hjem” eller ”hjem” er. Nu kommer værket hjem til Huset, og du kan være med til at sammensætte den syriske kunstners kæmpe mikadopinde på en helt ny måde. Vi lejer i Salen i Huset, torsdag aften, den 7 september (det er I MORGEN!). Møde op og være med - der skal nok være lidt lækkert at spise og drikke.

“We wait for something for most of our lives”, “Where do we go now?”, “What was the home we were searching for?” Sådan lyder nogle eksempler på Nisrine Boukharis pindeudsagn.

Den oprindelige kunstinstallation The Wind´s Home var for kunstneren et symbol på dét, der bygges op og nemt kan rives ned – vores hjem. ”Når man mister sit land, bliver man vægtløs. Men når kunsten er det eneste faste ståsted, kan man flyve”, siger Nisrine Boukhari, som selv er flygtet fra Syrien.

Ustabilitet og krig påvirker i dag millioner af mennesker og tvinger dem til at flygte fra deres hjem. Og ifølge Nisrine Boukhari lurer risikoen for samme skæbne for alle verdens borgere, når klimaforandringerne tvinger os alle til at flygte. Så er der intet husly, ingen beskyttelse, og hvis det sker, er vinden vores hjem.

Hvor meget energi bruger vi selv på at holde sammen på vores liv og hjem? Hvad er et hjem egentlig?

I samarbejde med Biblioteket.

Alle er velkomne. Ingen tilmelding – bare mød op!

* * *


Fernisering - Fotoudstilling - In the Wild


Alle er velkommen til fernisering af min fotoudstilling i Gallieriet, som forgår kl. 11-13, lørdag den 16 september. Jeg sørger for lækkert snacks og lidt vin! Håber at se mange af jer der! Billeder er der frem til oktober.

Og apropos udstillinger i Galleriet - hvis du er interesseret i at udstille i 2018 - der er ledig pladser:
Marts - April
August - September


Vi ses i morgen aften i Huset!
/julie

---
Julie Broberg
Forkvinde for CreaGive
creagive@gmail.com

Og husk, du kan finde os på bloggen, Facebook, Instagram og Pinterest.

Ingen kommentarer: