mandag den 5. februar 2018

CreaGive Nyt :: Generalforsamling, Creagiving, Forårsudstillingen

CreaGiving


Anette Ølund stiller op med Mennesket i maleriet, mandag, den 8. marts, kl. 18:30-21 i Værkstedet. Medbring dame mode blade til inspiration - farver og lærred.


Du tager en tegneblok og dine ynglings kuglepen med, og Jonna Risum giver lidt inspiration til små krølle tegninger, mandag, den 16. april, kl. 19-21.

Generalforsamlingen

Mandag, den 19. marts, holder vi generalforsamling i CreaGive. Alle er velkomne. Hvis du ønsker at stemme, skal der betales kontingent - 250kr. - helst inden 1. marts. Kontingentet gælder fra 1. marts til 28. februar. Den kan indbetales til Den Jyske Sparekasse: 0867 6582055945 - husk at oplyse dit navn.

Dagsorden er som følger:

  1. Valg af dirigent
  2. Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år.
  3. Revideret regnskab fremlægges til godkendelse
  4. Indkomne forslag
  5. Fastsættelse af kontingent og budget
  6. Valg af bestyrelse og suppleanter og 1 revisorer + 1 revisorer suppleant
  7. Idéer til Lys og Mørke - 2018 Forårsudstillingen
  8. Eventuelt

Hvis du har et forslag under punkt 4, skal det sendes til creagive@gmail.com 14 dage inden generalforsamlingen.

Efter 2 år, hvor vi valgt tema til næste års forårsudstillingen på generalforsamling, har bestyrelsen valgt at flyt-te det tilbage til julearrangement, for at give plads til dette års forårsudstillingen.

Forårsudstillingen

Årets tema er Lys og Mørke og folk er allerede i gang med spændende projekter. Der er snakket om at lave lidt dramatik til forårsudstillingen med mørklægning af Galleriet og et bestemt tidspunkt for tænding af lyset. Måske skal man tage nogle lommelygter med! Disse idéer og mere vil vi gerne diskutere på generalforsamling, så kom med netop DINE bedste og mest spændende idéer!

Der var også en del idéer fra julearrangementet. De findes her.

Der kommer soulful, stemningsfuld musik igen i år med Emilie Marie, bedre kendt som SoulSplash.

Housekeeping


Mad-/kage rester

Hvis du har haft kage eller andet mad/snacks med og der er rester, venligst tag dem med, ellers må du lave et lille skilt for at fortælle andre, som kommer dagen efter, at de må gerne spise op. :-)

Præmier fra sidste års forårsudstilling

Der er en del malerier som var stillet op til vores giveaway ved sidste års forårsudstillingen, som kan hentes i Værkstedet.

Der skal være plads til alle

For at der er plads til os alle i Værkstedet, er det nødvendigt at man friholder pladsen mellem skabene, når man ikke er der. Vi opfordrer folk til at begrænse antallet af lærreder man arbejder på af gangen. Der er jo begrænset plads og alle skal have mulighed for at kunne være der. Hvis man i længere perioder ikke arbejder på sine plads, bedes man ryde denne til glæde for andre.

Det ovenstående er skrevet i bedste mening, for vi er mange som gerne vil være der, og der er begrænset plads, så vi må gøre os umage for at tage hensyn til hinanden.

Program

8/3.2018 - CreaGiving :: Mennesket i maleriet - Anette Ølund, kl. 18:30 - 21:00 i Værkstedet
19/3.2018 - Generalforsamling, kl. 19 i Værkstedet
16/4.2018 - CreaGiving :: Krusedulle - Jonna Risum, kl. 19-21 i Værkstedet
26/5.2018 - Forårsudstillingen - Lys & Mørke
7-8-9/9.2018 - Weekend på Kiers Gaard, Højer

Der arbejdes også på et kursus med Jan Kragsig Pedersen til efteråret.

Udstillinger i Galleriet

Merete Nordheim - Mit Italien - Januar - Februar
Brande akvarel gruppe - Marts - April
Forårsudstillingen - Lys og Mørke - Maj - Juli
Christina + Julie - August - Oktober
Kirsten Boldt - November - December

Medlemskab af CreaGive

Det koster 250kr. per år og giver adgang til bruge af Værkstedet, når man har lyst dog inden for Husets åbningstider. Det giver også adgang til kurser til fordelagtige priser, forårsudstillingen, plads i Galleriet til egen udstilling, og udflugter. Vi kan altid bruge flere medlemmer, så inviter gerne en ven eller veninde. Ikke alle som modtager dette nyhedsbrev er medlemmer, så hvorfor ikke tegne medlemskab i dag og være med til Forårsudstillingen - Lys og Mørke - allerede i år? Kontingentet gælder fra 1. marts til 28. februar. Den kan indbetales til Den Jyske Sparekasse: 0867 6582055945 - husk at oplyse dit navn.

Med de bedste kreative hilsner,
/julie
Julie Broberg, Forkvinde for CreaGive


* * *

Du kan finde os på vores hjemmeside, Facebook, Instagram og Pinterest.

Ingen kommentarer: