fredag den 28. april 2017

CreaGive Nyt - Forårsudstilling, Kunsttur, Kommende Events.

Det er forår og der er gang i mange aktiviteter...Zen Doodles med Christina Mosegård, kl. 10-14, lørdag den 29 i Huset, runde 2 kursus med Ljudmila kl. 9:30-16 søndag i Huset. Husk lærreder efter eget valg, maling, pensler, spartler, blyanter, lille rulle, Aqua farveblyanter, eller hvad du har lyst til, plus evt. emballage , kraftigt papir, karton. Vi mødes til kaffe kl. 9,30 husk lidt penge til dette. Kursusstart kl. 10,00 . Og husk samkørsel til Pilensdag lørdag den 6 maj - vi mødes på parkeringspladsen foran Huset kl. 9:15 og kører til Lindhardtsens Pileflet, Thyregodvej 20, Brande.

Forårsudstillingen, den 20. maj, kl. 13 - 17

Vores forårsudstillingen nærmer sig. Håber at alle har taget udfordringen op - Paradox!  Der er plakater og postkort i Værkstedet - I må gerne tage en stak med, hæng dem op og del ud til jeres venner og bekendte. Det er vores 10 års jubilæum, og det bliver en fest!

Husk at der er indlevering af værker mellem kl. 17-18, fredag, den 19 maj i Galleriet i Huset. Du må gerne aflevere værkerne inden i Værkstedet, med navn på værket, dit navn og eventuelt pris, hvis det er til salg.

På selve dagen, skal du kom med en hjemmelavet kage, helst med 10 års jubilæum som tema - måske noget med "X?" I år skal man ikke tage en pose kaffe med, da vi har rigeligt. Vores kagebord er blevet berømt, så vi beder jer høfligt om kun at tage hjemmelavede kager med. Hvis du ikke har tid til at bage, som er helt forståeligt, kan du slippe for det, hvis du i stedet giver et tilskud til arrangementet på 75 kr.

Vi glæder os til at fejre 10 års jubilæum sammen med jer!!

Kunsttur - 25-27 august - Kiers Gaard, Højer


Bindende tilmelding til creagive@gmail.com, seneste den 15. maj.Månedens udfordring - Maj
Helleristninger - De er enkelt og kan males, broderes, tegnes, på alt! :-) Prøv det!

Vi ses til forårsudstillingen, hvis ikke før.

Kh,
/julie
Forkvinde for CreaGive

Og husk, du kan finde os på bloggen, Facebook, Instagram og Pinterest.

Ingen kommentarer: