onsdag den 22. februar 2017

Kort og Sødt - vores seneste TinyLetter

CreaGiving - Art JournalingHusk at der er CreaGiving - Art Journaling på lørdag i Huset. Vi starter allerede kl. 11 med folk fra MultiCafé og fortsætter til kl. 16. Tage en gammel bog eller blank bog med og være med til nogle hyggeligt timer! Og gerne dukke op lidt tidligt og være med til at gøre det hyggeligt for vores lokale flytninge, asylansøgere of indvandrere. Der vil være kage og masser af spændende materialer til at arbejde med. :-) 


Rotary Kunstmesse


30 kunstner udstiller i fængslet i Horsens lørdag, den 4. marts. Du kan læse mere her. Der er en del fra CreaGive som kører sammen. Hvis du vil gerne være med, bare dukke op ved Huset, lørdag, den 4. marts, kl. 9, hvor vi fylder biler og kører sammen. Møde op hvis du vil med/har mulighed for at køre. Det koster 50kr at komme ind.

Generalforsamling


Husk! Den 20. marts, kl. 19 - Generalforsamling i Værkstedet - På valg er Ulla Madsen, Tina Johansen og Karin Voetmann. Tina og Karin modtager ikke genvalg. Suppleanter - Karen Kehli og Jonna Risum. Karen modtager ikke genvalg. Så vi håber at der er nogle ildsjæle, som gerne vil stille op! Kom med jeres forslag til forårsudstillingen 2018! Du kan finde vedtægter her.

Ekstra kursus med Ljudmila Vodopic


Ekstra kursus med Ljudmila Vodopic er kommet på programmet. Den forgår i Værkstedet den 30. april, kl. 9-16. Pris v. 8 personer - 500kr. Pris v. 10 personer - 400kr. Hvis du er medlem af CreaGive, du få 100kr. i rabat. Vi mødes kl. 9:30 til kaffe. Du må påregne et mindre beløb til kaffe og rundstykker. Du skal selv medbringe maling, lærreder, blyanter og pensler. Lige nu er der 8, så der er plads til 2!

Tilmelding til Jonna Risum på Facebook Messenger eller mail - jonnarisum@gmail.com.

Og lige til sidst...

Der er kommet en del mere CreaGiving på programmet efter vores seneste TinyLetter, så kig tit forbi bloggen eller vores aktiv Facebook group! :-)

Håber at vi ses på lørdag i Huset!
Mange kærlige hilsner,
/julie
forkvinde for CreaGive

Ingen kommentarer: