onsdag den 29. april 2015

En Blomstrende Opgave

Kære alle I søde mennesker i CreaGive!

Maleriudvalget, som blev nedsat på generalforsamlingen (Julie, Christina og Britta), har indgået en aftale med Claus, SuperBrugsen om at male 6 store blomstermalerier til ophængning i SuperBrugsens blomster-forrum. Størrelsen af billederne skal være 2 x 2 m.

Vi er blevet enige om en lidt forenklet form for blomsterudtryk og har udvalgt kunstneren Shirley Novaks blomsterbilleder som inspiration, Claus Villumsen i SuperBrugsen kan også rigtigt godt lide stilen på disse. Vedhæftet er nogle eksempler på Shirley Novaks malerier.

Kære medlemmer, billederne maler jo ikke sig selv…:-)

- så vi håber meget at nogle af jer kunne tænke sig at være en del af vores spændende projekt. Jeres navne vil naturligvis blive gjort tydelige ved hver jeres malerier sammen med CreaGive logoet.

Forhåbentlig er der 6 medlemmer, der har lyst til at gå i gang med opgaven. Malerierne skal være færdige den 15. juni, og der er fernisering den 26. juni.

Der er jo ikke så lang tid til. Blomsterstilen er forholdsvis enkel, så vi håber, det går, og at der er nogen, der virkelig synes, det er en dejlig og spændende opgave.

Vi foreslår, at billederne males på Stationen, men lytter selvfølgelig til andre ønsker.

Vi i maleriudvalget er i fuld gang med at bestille lærreder og akrylmaling (af mærket Amsterdam Akryl Standard) hjem.

Hvis du ønsker at være én af de 6 som gerne vil skabe hver et smukt blomsterværk á 200 x 200 cm, så kan du bare give besked til en af os tre, enten via mail eller på vores Facebookgruppe. Vi vil efterfølgende holde et møde sammen med jer. På mødet vil vi gennemgå hele projektet, processen, billedmateriale, farver m.m.

I skal selvfølgelig være velkomne til at stille opklarende spørgsmål, inden I beslutter jer.

Mange blomsterhilsner fra
Maleriudvalget
Britta, Julie og Christina

Ingen kommentarer: